EL CHISMA implanta el control de gestió CEDEC BI GOLD i manté la seva col·laboració amb la consultoria CEDEC

Foto de CEDEC, consultoría d

Des que en 1998 es fundés el seu primer centro en Alcalá de la Vall (Cadis), la cadena de supermercats ha experimentat un progressiu creixement, amb l’obertura de centres Cash&Carry a Alcalá de la Vall (Cadis), a Ronda (Màlaga), en el centre comercial de Albolote (Granada) i, la seva última inauguració, el situat de Chauchina (Granada).

Emmarcat en el seu pla d’expansió i en resposta a la gran acceptació de la seva oferta comercial, qualitat de servei i preu competitiu, EL CHISMA ha realitzat recentment una important ampliació del seu centre a Ronda, passant dels 400 m² inicials a més de 1.600 m² actuals, mostra clara de l’aposta estratègica de l’empresa pel creixement de la companyia.

Tot aquest augment de personal i de centres de venda, obliga l’empresa a portar un major control de gestió. Per a això, l’empresa ha posat en marxa un important procés de digitalització de tota la seva informació financera, implantant la plataforma CEDEC Business Intelligence GOLD, una potent eina d’anàlisi empresarial en línia que permet realitzar un tractament de les dades de l’empresa, convertint-los en informació útil, visual i interactiva per a ser consultats en qualsevol moment, en qualsevol lloc i des de qualsevol dispositiu.

Gràcies als serveis de la consultoria CEDEC, amb la qual l’empresa col·labora des de l’any 2020, amb aquesta nova plataforma de control de gestió, la direcció de l’empresa obté una visió global i detallada del negoci i de la seva evolució, monitorant les dades en temps real, la qual cosa permet un major control economicofinancer que agilita la gestió empresarial.

Amb la finalitat de professionalitzar la gestió de l’empresa, EL CHISMA, S.L. col·labora amb CEDEC , Consultoria d’Organització Estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització per a empreses des de 1965. Aquesta col·laboració es mantindrà de forma continuada els pròxims mesos amb l’objectiu d’afermar el projecte empresarial, assegurar el relleu generacional i consolidació de les noves obertures, la qual cosa haurà de permetre EL CHISMA S.L aconseguir les més altes quotes d’Excel·lència Empresarial en un futur pròxim.

CEDEC posa a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que resultin més eficients amb l’objectiu d’afermar els seus resultats empresarials i treballar junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial.

Degut a la seva contrastada metodologia, CEDEC treballa amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva, en empreses de qualsevol grandària, una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

A Espanya des de 1971, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya. CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

Amb oficines a Espanya a Madrid i Barcelona, la consultora d’organització estratègica per a empreses CEDEC està present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Relacionados

Legends of Aragon, un juego P2E que incluye metaverso y cartas coleccionables NFT

El uso del bitcoin, desde su creación en 2009, fue en aumento hasta lograr sus…

UVE Data Leads Food 2021: Nuevo censo de establecimientos de Alimentación en España

La consultora UVE lanza al mercado el censo “UVE Data Leads Food 2021”, el cual…

Allianz Partners, nuevo miembro de Empresas por la Movilidad Sostenible

Más de un 60% de las personas encuestadas afirma moverse en bicicleta o patinete eléctrico…

Wayra (Telefónica) invirtió globalmente 6,7 millones de euros en 49 startups en 2021

En 2021 Wayra España invirtió en cerca de una veintena de startups que están liderando…

Ocho tendencias que marcarán el mercado residencial este 2022

El sector inmobiliario demostró en 2021 una gran resiliencia. En tan solo año y medio,…

Bizgorre incorpora nueva maquinaria en su centro de producción de Mungia

Bizgorre consolida su liderazgo tras más de 30 años de experiencia en el sector de…